"@type":"LocalBusiness", "name" : "Fastighetsnyckeln AB", "telephone" : "0411 - 555 700", "email":"info@fastighetsnyckeln.se", "image" : "https://fastighetsnyckeln.se/wp-content/uploads/2017/05/Fastighetsnyckeln.png", "sameAs":["https://www.facebook.com/fastighetsnyckeln/", "https://www.instagram.com/fastighetsnyckeln/", ""], "url":"https://fastighetsnyckeln.se/", "logo":"https://fastighetsnyckeln.se/wp-content/uploads/2017/05/Fastighetsnyckeln.png", "description":"Professionell mäklare i Ystad.", "address": { "@type": "PostalAddress", "addressLocality": "Ystad", "postalCode": "271 45", "streetAddress": "Stora Östergatan 22", "addressCountry" : "SE" } } }

Kontakta oss

När vi träffar dig för första gången – när du ska köpa din första våning – då ser vi det mötet som början på en lång vänskap. Det kan låta självklart, men vi tror på nöjda kunder. Inget känns bättre för oss än när en tidigare säljare eller köpare ringer upp för att be om vår experthjälp igen. Det är då vi vet att vi lyckats göra ett bra arbete.

Vi tänker oss en livslång relation med varje kund. Att tillsammans gå igenom livets olika skeden – från innerstadsvåningen till villan i den attraktiva förorten, drömboendet vid havet, fram till den dagen du kanske får ta över en fastighet inne i stan, som du behöver hjälp med att avyttra. Det mesta i livet handlar om förtroende. Oavsett vi talar om kärleken mellan två människor, om uppfostran av barn eller om relationen mellan dig och oss. Det är så vi brukar svara när någon frågar om vår affärsidé. Vi berättar att vi tänker långsiktigt, att vi föredrar varaktiga förbindelser och att det bästa av allt är ett grundmurat förtroende.

Vi har märkt att det räcker ganska långt.

KONTAKT

Fastighetsnyckeln
Stora Östergatan 22
27134, Ystad

0411 – 555 700
info@fastighetsnyckeln.se